T2 training for skills

Vi har enligt oss de bästa

ledarskaps utbildarna

Här kan du läsa mer om vilka det är!

Jimmy Marklund

Strateg, coach, rådgivare och specialist inom ledarskapsutveckling

Jimmy har lång erfarenhet av att strukturera och skapa högpresterande team inom stora och små företag. Hans breda kunskaper är resultatet av lång erfarenhet inom den privata och kommunala sektorn, där han fokuserat främst på ledarskap, organisationsförändringar och verksamhetsutveckling. Jimmy har också omfattande erfarenhet inom kund- och leverantörsrelationer.

Fokus, passion och gedigen kunskap inom människors beteende är några egenskaper som kan hänföras till Jimmy. Han är en stor lyssnare som levererar det som är utlovat på ett professionellt och strukturerat sätt. Han uppfattas som ödmjuk, driven, noggrann och ambitiös i sitt framträdande.

T2 training for skills – Ansvarig utbildare och ledarskapscoach

Friskvårdskompaniet  –
 
Jimacon – VD , Egenföretagare
 
 

Marcell Gubi

Strateg, coach, rådgivare och specialist inom ledarskapsutveckling

Marcell är en visionär ledare med passion för kreativa lösningar på klassiska problem. Han försöker kombinera människor, organisation och teknikkunskaper, samt ett kundcentrerat fokus för att skapa anpassningsbara och flexibla organisationer.

Marcell är en exceptionell utbildare som med hög kompetens och energi blandar egna erfarenheter med validerad forskning.

Umeå Universitet 2009–2010 Mastersprogram med inriktning ledarskap och organisationsutveckling, 60HP

Umeå Universitet 2005 – 2008 Beteendeprogram med inriktning människa/datorinteraktion, 180HP

IDG Academy – Diplomerad IT och digitaliseringsstrateg Scaled Agile, Inc.- Leading SAFe 5.1 Google analytics for beginners Certified Forfront – Design sprint/service design Indea -Leadership course 6 days Gaia- Leadership course 3 days Pluralsight- Agile Fundamentals Pluralsight -Scrum Fundamentals Pluralsight- Scrum master Fundamentals Atea – PPS TIL V3 Certified

Ledarskapstutbildare för ledare på H&M Mentor för H&M traineer

2019 Nominerad till Erling Persson Award – H&M

2018 Nominerad till cross collaboration initiative – H&M

2014 Högst medarbetarindex som chef/ledare- Atea Sverige

Anna-Maria Waara

Strateg, coach, rådgivare och specialist inom motivation och ändamålsenligt ledarskap.

Anna-Maria brinner för att öka engagemanget och motivationen hos medarbetare i företag och därigenom öka företags resultat. Hon har framgångsrikt utbildat och väglett människor i internationella miljöer i över tolv år. Genom att skapa förutsättningar för människor att få utlopp för sitt driv hjälper hon företag och människor att bli mer produktiva, engagerade och motiverade.

Lunds tekniska högskola 2003-2008 – Master, Technology Management, Environmental Engineeringmaster, Technology Management, Environmental Engineering2003–2008

Interimchef för utvecklingsfrågor på Dina Försäkringar

Ledarskapsprogram för företag bland annat Vattenfall

En del av T2 Training for skills ledarskapsprogram mot industrin tillsammans med Jimmy Marklund och Marcell Grubi

Medgrundare, Chief Operating Officer